Науково-практична конференція

Бібліотекар гімназії на всеукраїнській  НПК у Києві

17-19 вересня у Києві відбулась Міжнародна науково-практична конференція „Інформаційна діяльність галузевих бібліотечних комплексів в умовах розвитку суспільства знань“, організована Державною науково-педагогічною бібліотекою України імені В.О.Сухомлинського  і приурочена до 15-річчя від дня заснування бібліотеки.

 Із Дніпропетровської  області   отримали спеціальні запрошення на конференцію 5 представників,   що  стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу “Шкільна бібліотека” 2013-2014 н. р. У тому числі   була запрошена бібліотекар гімназії А.С.Какуша.

Переможці та лауреати  отримали дипломи й подяки Міністерства освіти і науки та Міністерства культури, книжкові подарунки для своїх книгозбірень, а також вітання від почесних гостей конференції – Ольги Василівни Сухомлинської, Марії Григорівни Височанської, Ірини Олександрівни Шевченко.

Під час конференції обговорені важливі питання діяльності бібліотек освітянської галузі, визначені пріоритети та основні виклики, а за підсумками обговорення прийняті Рекомендації, що мають стати своєрідною програмою дій – і для самих бібліотек, і для методичних центрів.

Залишити коментар